24 Şubat 2012 Cuma

Dev Topkek

Aylar sonra fırsat bulup kızımla yeni bir pasta daha denemesinde bulundum. Bu pastamız tamamen yeni bir kalıp, yepyeni bir tariften oluşuyor. Dev top kek kalıplarıyla pandispanya kekini yaptım. Pandispanya kekini bir gün öncesinden yapılmasını tavsiye ederim zira ertesi gün kesimi çok daha kolay oluyor.

Pastanın iç kremasını ise beyaz çukulata ile yaparak file badem ve ananas ile doldurdum. Bu üç lezzet birbirine çok yakışıyor tadına bakan bayıldı diyebilirim. Denemek isteyenlere tavsiyemdir.

Aceleyle yapıldığı için görüntüsü çok hayal ettiğim gibi olmadı ama bir at olması kızımı cezbetmeye yetti. Yapmış olduğum at da da pandispanya keki ve yine krema kullanarak minik bir at şekilli kek yapmış oldum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder